TJa

Hej. jag har inget att uppdatera. Hejdå

It's a good thing tears never show in the pouring rain

Det blev en vinst i vilket fall som helst. Jag fick en armbåge i magen och tappade luften men den kom tillbaka och jag fortsatte spela, och min onda tå gjorde lika ont som vanligt och efter matchen tappade jag en deodorant på den, så det gjorde skitont och nu skakar hela foten... Sen kom förstås huvudvärken också, för som om det inte räckte med det andra. Nu ska jag snart iväg på bio, remember me blir det. Ha en fin kväll.
det ska jag ha!

Match

Hej! Idag är jag riktigt trött, sitter hemma i Emmas säng och gör ingenting. Kollar på hundar, vill ha ett djur som jag kan mysa med. gud så underbart! Ska iväg och spela match nu mot södraving! Kuul. Sen blir det bio med kusinerna. Pusss

Thailand 2008

jag vill åka bort ett tag, till värmen. åh, tänk ett varmt land nu. Är lite avundsjuk på dig bella, faktiskt! :))))

jag är trött på det här.

just nu är jag grymt trött på allt. Jag vill inte le, men jag lyckas ge ut ett leende. jag vill bara ligga hemma i min säng. kommer någonting gå fel så känns det som om jag inte kommer ta mig ur det. jaja, hejdå.

You've got the beauty insideJag gör inte mycket. Jag har mycket för mig på dagarna och sitter nästan aldrig vid datorn förutom när jag har något arbete i skolan eller när jag är i skolan på mina medieproduktionslektioner. Jag tränar som vanligt, jag tränar för mycket tror jag.
inte bra
nu ska jag fixa ilägg för att mina vader och benhinner ska bli bra för det är jobbigt att gå och ha onT. HEJDÅ :DDDDDDDDDDDDD

mums!

Han är snygg. Han sjunger bra. Han är 17 år. Han bor i göteborg.
Andreas är hans namn.

En underbar dag!

Sitter och kollar på bilder istället för att göra det jag egentligen borde göra. Jag skulle egentligen plugga just nu. Men det gör jag inte, dåligt av mig.
Det här var torsdagen på mitt sportlov. En väldigt bra dag enligt mig. Och riktigt fint väder hade vi!
Nu ska jag plugga :)

=D

Idag är det tisdag, vilket är en ledig dag gör mig. Jag ska göra denna dag till en bra dag, för det behöver jag! Jag ska börja med att göra klart min frukost, som blir pannkakor idag. Blir även lunch till Jesper för han började visst inte innan tjugo över tolv, men jag var så glad idag så jag var snäll och gjorde det till honom.
Sedan ska jag sätta mig och skriva lite på min inlämning som ska vara inne imorgon. Efter det om jag hinner ska jag sticka ut och fota lite eftersom det är så otroligt fint väder idag, underbart. Sedan kommer min kusin och hennes dotter. MYSIGT! Efter det ska jag träna om min vader inte gör allt för ont. Bra dag! :)

RSS 2.0