vad ska det bli av mig?

Panik.
Stressad.
Huvudvärk.
Jag är sjukt stressad. Har en inlämning imorgon, som ska vara på minst två sidor. Jag kommer inte längre än en. Jag får panik. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Så nu har jag tagit mig en paus en stund för jag var tvungen att äta, röra på mig efter att ha suttit sen jag kom hem vid tio i fem. Jag har väldigt ont i rumpan. Har nämligen skrivit en bokrecension och gjort min engelska  också. Egentligen borde jag göra den engelska grammatiken också, men jag får förklara för Caroline att jag haft massor att göra..
Känns som om ingenting går bra nu för tiden. Gillar inte detta. Måste egentligen återgå till pluggandet. Men känner att om jag fortsätter med det kommer jag att bli galen!

26/1

Idag är det tisdag igen, en ledig dag. Fast jag måste plugga, har massor denna veckan. Gjorde lite på min engelska igår. men den är långt ifrån klar. Suck... Imorgon ska jag till doktorn och röntga mig. Hoppas att de hittar ngt så att jag blir bra. Jaja, jag måste göra mig en macka och sen sätta mig vid pluggandet igen.

whatever you say.


johanna är duktig

Bestämde mig igår för att jag ska bli av med min mage till sommaren. Så mitt mål är att inte äta något onyttigt.
Saken är den att jag äter det alltför ofta. så nu ska jag sluta med det. IDag var jag på bio, och åt ingenting. Stolt över mig själv. Ska även börja träna mer, så mycket jag orkar och så mycket min kropp orkar. Började med en fotbollsträning idag och förhoppningsvis en springtur imorgon, härligt.

emma

Foto och Redigering: jag
Modell: Emma

sommar

vill ha sommar nu!

snowboard är grejen

en underbar dag i backen.

jag saknar er

jag saknar kvällarna med er.
jag vill ha en snart
prata om allt.

somna inte osams med dig själv

Med min kära lars winnerbäck i öronen så sitter jag här med ett svenska arbete och en engelska redovisning. MEn jag kan inte låta bli att slita mig ifrån photoshop eftersom jag både försöker fixa Rebecca header, och Ludvigs bakgrundsbild. Det är så när man är lat, då får man allt på samma gång.
Jag är lite nervös, för imorgon ska jag till chiropraktorn och knäcka nacken oså. Hoppas inte att det gör ont.
Nu måste jag nog gå över till pluggandet. Kom på att jag har matten att gör med.

jag hörde din röst på en ödslig kyrkogård

jag stör mig så på att jag känner att jag har feber, jag svettas, fryser och är hängig oså precis som när jag brukar ha feber, men jag har inte feber, vilket är positivit. Men det är jobbigt att känna så liksom.
Idag har jag varit i skolan, hade en photoshop lektion. treeevligt.
när jag kom hem följde jag med bella hem en sväng. låg mest i soffan och lyssnade på när de pratade, var så sjukt trött. vi åt lite lax sen gick jag hem. där jag åt lite kebab. nu har jag tagit mig en cupcake och ska snart sätta mig i ett fotbad och sen sova. underbart.

lars winnerbäck

jag har blivit helt tokig i lars winnerbäck.
Han är bra. Jag kan inte sluta lyssna på honom.

kuljul


kom och var min vän

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Rebecca

DU MÅSTE TRO PÅ DIG SJÄLV! okej?
fineday.blogg.se

flower


i can allways dream about you

hahahahha! Mitt försök att göra enn illustration, iallafall en början till en.
dåligt kvalité jag vet.

all i can think of is you.


jag har kul

hahaha, kul jag har har. Duktigt tycker jag.

lite av min jul i bilder

jag åkte till göteborg med izabella och viktoria. vi köpte julklappar, fikade och bara myste.
påväg hem satt vi på golvet för bussen var full, dagen innan julafton gick jag på stan med syster och blev blandannat intervjuad av tv4, haha.
sen hade vi en bra julafton och jag väldigt bra grejer!

åh, jag saknar dig.

Idag är en bra dag, tror jag iallafall?
Jag fick lite extra hjälp med huvudet hos homeopaten, nästa vecka ska jag göra någon elgrej? eller jag tror det hette så iallafall, haha. Hoppas i vilket fall som helst att det ska bli bättre. För jag orkar inte gå och må dåligt längre. Sen när min mamma kommer hem så kommer hon med mina filter och då ska jag testa dom, och jag längtar för jag vill cheka hur dom är. Men jag tror att dom ska vara bra, för så verkar det på andra som har dom. Nu ska jag nog slänga mig i soffan med mitt täcke för jag fryser. Det är ju kallt i sverige nuförtiden.

fototävling hos malin

jag tävlar med den här bilden hos malinhee.blogg.se. Priset är en diffuser till den inbyggda kamerablixten sponsrat av Fotofyndet – fototillbehör du inte har råd att vara utan.

something good

Ett close up filter +10 och ett softfocus-filter är påväg hem till mig, ska hoppas att det blir lika bra som jag väntat mig.

skola är väl roligt?

 

Sitter i skolan, det är kul. Jag mår dåligt, hejdå


du bara ler


snöflingor

Hur kan snöflingan ha en sådan fin form?

hej

Nu ska jag sova, är grymt trött och har världens huvudvärk. inte bra, imorgon ska jag träna så att jag kan springa av mig lite, sen ska jag på bio med mamma, magnus och andreas. Mysigt. Nu ska jag ialafall gå, hejdå

PUSS

jag gillar bilden

Look at us through the lens of a camera


A walk in the park shouldn’t be that bad

ibland är livet inte lätt. då tar jag mig en promenad med min kamera och musik i öronen och funderar lite för mig själv

bla bla

Egentligen har jag ingenting att skriva..

Igår var jag bara hemma, det har jag vart mesta dels av lovet. Jag har legat i soffan, kollat på hundratals filmer och ätit massor utav godis, inte bra. Tränat har jag väl gjort en del också iof. Firat jul, fått fina julklappar, en stor favorit är min röda  klocka knokk.se från  och min självutlösare.
Jag har panik för jag hittar inte min dagboksnyckel.. kan liksom inte skriva om allting här.. Nu ska jag äta lite mat med Magnus sen ska jag slänga mig i soffan igen för jag har hemsk huvudvärk

ljus

jag gillar ljuset, jag är grymt fotosugen.

underbart


Gott nytt år


RSS 2.0