Ben and Jerry!

har just suttit på bussen och avnjutit en ben and jerry med bella. har haft en bra dag, är trött som bara den efter att ha haft någonting varje dag denna veckan. Men ibland blir det så och det kommer nog vara så ett tag framöver. träning-match-träning-plugga. någonting hela tiden.
mitt klantiga jag har börjat komma fram igen, trillade på samma fläck igår tre gånger. idag gick jag rakt in i dörren. jag är klantig. suck.
Nu drar jag till träningen och springer av mig lite trötthet och träningsverk. Puss.

17

Nu är jag 17 år. Hade en bra dag, det blev lite presenter. Ett par Ipodhögtalare och en riktigt fin klänning som
kommer sitta fint i vår/sommar. Nu fattas bara skorna och de ska köpas snart. Det blev en seriepremiär och den vann vi, fast de var några bollar som vi räddade på linjen, men värda en vinst var vi.
Idag kör vi igen, fast med b-laget. Avspark är klockan 18:30 och förhoppningsvis är den på a-planen.
Jag är taggad, men riktigt trött. Vaknade mitt i natten och trodde jag skulle gå upp.

PUSSHEJ


jag är snygggg


ska vi blocka blommor i min trädgården

Våren var här ett tag.. snö i april? inte okej

visst finns det dagar som jag kan låtsas som förut

Min energi finns inte kvar, jag har tröttnat på att må dåligt. Att ha en smärta som sitter och trycker hela tiden är fruktansvärt jobbigt. Och den leder till så mycket annat, jag blir på dåligt humör, jag blir trött osv. Jag önskar bara att den kunde försvinna. Huvudvärk är oftast jobbigt att bara ha en gång ibland. Nu har jag även börjat få kramper eller något liknande i magen, det gör mig ännu mer orolig till att det faktiskt är något fel. Jag vill bara ha ett slut på det här, det viktigaste för mig är att mina vänner mår bra och det känns som om jag inte kan bry mig lika mycket längre.
Jag har funderat på att sluta fotbollen, men jag har ett underbart lag och det är just nu som roligast och jag vill verkligen inte sluta, jag skulle inte klara det. Jag skulle få panik av att inte träna, och jag skulle inte bli på bättre humör. Men efter träningar eller matcher mår jag riktigt dåligt, då vill jag nästan ta livet av mig. Och dagen efter är också ofta jobbig. Jag orkar verkligen inte mer och jag gör vad som helst för att det ska bli bra igen.

Summer heat, boy and girl meet


VÅR!

Blommor i trädgården, sitta ute i solen, ljust långt in på kvällen, solglasögonen på, och massor av mys, jag gillar våren!

en ledig dag

idag har jag en ledig dag. Började väldigt konstigt, fick migrän och jag gillar det inte.
Men nu är det bättre. har bara världens huvudvärk, ska nog gå ut i solen en stund. Skönt.

före/efter

Det här är vad jag har sysslat med det senaste.
Fotomässan var okej, nästa år ska jag förmodligen köpa blixt och grejer om jag har pengar.
kommer mer bilder snart.

jag älskar bullar


en del av mitt påsklov

Kiwi, hallon, bananer och vit choklad!
MUMS

RSS 2.0