.

Helgerna går för snabbt, önskar jag var ledig morgon och ibland önskar jag att jag fortfarande hade mina lediga tisdagar.. men den lyxen hade man bara i ettan! Har idag spelat match och är nu helt slut. Ligger i sängen och gör ingenting, ska snart fortsätta kolla film med Magnus. Imorgon ska jag hämta pappa och gänget på landvetter, fint serru.

21

Redigerar lite Bilder, eftersom jag lovat att leverera idag. Är hyfsat nöjd med bilderna iallafall! Och UF-arbetet gick bra idag och vi beställde våra visitkort och lite annat.


Studiedag

Idag har vi studiedag i skolan så jag och mitt företag har satt oss för att jobba med vårar UF-företag. Det går framåt. Kolla in på bligen för att se hur det går. KLICKA HÄR

underbara!


Ella och Astrid

Har äntligen kommit igång med fotandet igen, kan bero på att jag blev väldigt taggad efter att jag köpt mig en ny kamera, men det beror nog även på att vi startat företaget. Det kommer bli riktigt bra, jag känner det på mig.
Idag så var det så himla fint väder, och jag hade en stund över på eftermiddagen. Så jag slängde iväg ett sms till min kusin och frågade på om de var sugna på att bli fotade, och så var fallet. Och bilderna blev kanon. Riktigt nöjd faktiskt! Vi får väl se om de är det också, men det verkar som att de är det.

UF

nu har vårar uf-år börjat, jag hoppas det ska bli bra. Jag har en bra grupp, och det vi gör något som intresserar oss väldigt mycket. Har faktiskt fått ett jobb redan idag. Gå in och läs vår blogg, det står inte så mycket just nu, faktiskt ingenting! Men det kommer att komma mer så småningom. Vi kommer även snart bli klara med våran hemsida, visitkort, och annat skoj. Det kommer bli braaa!

En dröm man kan ha.

Har en dröm, den kan bli sann. Men har lite olika alternativ för att uppfylla den.


19 september!

En vecka kvar, EN VECKA!

LAsse lasse lasse lasse lasse lasse


Fina syster. du är så fin.


RSS 2.0