Spinn of hope!

Ska snart gå ner och spinna på gymmet i en timme. Det blir härligt! Efter det drar jag till Timmele på kalas hos en fin vän. Veckan har varit fin, har praktik och är hos en fotograf, det är nice. HAr fotat hemtex denna veckan, fint. Var i varberg och fotade i blåsten i onsdag, väldigt kallt. Nu ska jag ta och byta om. Hejdå.

15 mars 2011

Har hunnit med både det ena och det andra idag, lagade mina glasögon som jag hade sönder igår, varit hos sjukgymnasten och även bokat massa körlektioner. Sen tog jag en sväng på stan, sen åkte jag hem och har pluggat. Känns som jag har jättemycket just nu, eller hela tiden. Och det suger. Orkar ingenting. Jag vill ha lov! MEn nästa vecka har vi apu, vilket gör att det blir lite lugnare.

Ha det fint.


9 mars

Nu har jag varit hemma i två dagar till, missar ganska mycket känns det som.
Sitter för tillfället och dricker mitt chokladté. Jag mår bättre, men huvudvärk och feber har jag ändå..
Försöker hitta praktikplats, men det är ganska omöjligt känns det som. Så nu ska jag lägga mig och kolla på film, har inga böcker kvar att läsa för de läste jag ut igår när vi inte hade el på hela dagen. Vår toalett är nu klar och den är jättefin! Ha en fin dag! HEjdå

7 mars 2011

Ibland funderar jag på om det är värt att börja med den nya medicinen, jag ger ju ändå upp något som betyder väldigt mycket för mig just nu. Men det är värt att må bra, för jag orkar inte med huvudvärken. Det är något som
tar kål på mig. Orkar ingenting i skolan längre, gör det jag ska men inte mer.
Jag ska försöka se allt positivt i livet istället, men det är inte lätt.
Jag hade en fin dröm inatt iallafall, och du var väldigt fin, jag vill tillbaka, mer än någonting annat

Reunion

Jag hade en bra kväll igår och viktoria får stå för bilden. Nu har jag bakat vit kladdkaka, och det är världsklass på den. Mums!


5 Mars

Ska iväg till Evelina nu, inte träffat tjejerna från 9c2 på evigheter, så det ska bli riktigt trevligt. Tråkigt att inte alla kan vara med bara. Idag har jag varit på näringslivsmässan i Ulricehamn, sen åkte vi till sjukhuset och gick och besökta de vi kände som låg inne och andra som jobbade. Tog en snabbis i knalleland också. Fint. Nu ska jag fixa lite det sista, ha det fint!


Dear John

Idag är jag sjuk, fick åka hem från skolan för att jag har feber och fruktansvärd huvudvärk. Det är inte skönt. Är helt slut och har suttit i en fåtölj sen jag kom hem. Har läst Dear John, och även kollat filmen. Jag kan inte annat än att älska den.. Nog om det. Imorgon är det fredag igen, ska eventuellt träffa två fina vänner. Det enda som gäller är att jag ska bli frisk först. På lördag ska jag träffa saknade vänner, Vilket ska bli fint. Nu ska jag kolla mer film. Hejdå!

RSS 2.0