Att prata.

Jag är just nu sjukt nervös, har haft nationella muntliga och jag höll seriöst på att svimma. Hatar att prata inför stor grupp, även fast denna var liten. Men jag höll mig inom tidsramarna iallafall. Det var bra.
Nu ska vi snart ut och fota elfsborgs träning. Det ska bli nice att prova på något nytt.
Slänger in en bild från i helgen. Det blommar i trädgården nu!


Plugg-dag

Sitter och förbereder mig mentalt för en dag med plugg, städning och som dagens höjdpunkt går jag på Elfsborg - Aik. Kommer bli bra.
Har endel plugg att ta mig igenom först bara, det är att skriva mitt PM till Svenska Nationella, att göra min engelska uppsats som skulle varit inne för ett halvår sen ungefär.. sen ska jag även försöka bli klar med lite övriga uppgifter, jag borde ta tag i detta nu. Det är ju snart sommarlov! Underbart. Nu är det påsklov och jag ska jobba, lite extra pengar i fickan är aldrig fel.
Snart är det även min 18-årsdag, och det firar vi med Stockholm.


Nationellt prov

Har haft nationellt prov idag, sen myste jag med Amanda i Knalleland i en timme, och sen myste jag med syster framför tv:n en stund, nu ska jag klä mig varmt och gå och kolla på fotboll, mitt lag spelar och det sa bli fint att kolla på dom.
Imorgon har vi halvdag i skolan, sen är det träning med skollaget och efter det ska jag till läkaren, min dom är kommen.
Vi hörs! Ha det fint.

RSS 2.0