Ett sällsynt exemplar

Grymt bra vän som kommer att vara saknad.


Jul

Firat lite jul, mysigt! Kör på ikväll igen.

Jag såg mamma kyssa tomten

Tomten kommer till mig ikväll, för ikväll ska vi fira jul. Lite i förväg. Så julstämmningen är på topp. Känns konstigt att gå i en sommarklänning på julafton. Men underbart skönt!

.

Tänkte fotografera till utställningen, hade riggat upp och allt eftersom Emma ville för ungefär en halvtimma sen. Men efter att Emma kommer hem och säger att hon inte vill idag så fick det inte bli någon fotografering och jag kan räkna med att sänka mig i foto B. Det suger ju för har ingen tid till att fotografera någon annan dag, har jätte mycket i skolan. Och hon är inte hemma under tiden det är ljus. Men det måste fixa sig, även fast det krånglar med henne jämt.
Är nog iallafall klar med fotohistorian och samhällen nu, hoppas jag iallafall. Ska plugga vidare och försöka bli frisk.

Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med

fortfarande är Lasse i mina öron varje dag, nu har jag varit sjuk sidådär två dagar så jag har kollat alla Harry Potter förutom den nya då, får väl gå på bio en dag. Ska börja packa idag tänkte jag, fast det har jag ju inte orkat. Ska plugga lite samhäll nu så att den är klar på fredag. Bjuder på en sommarbild mitt i vintern.


sjuk

är sjuk, har feber och ont i halsen. Behöver bli frisk.. hinner inte va sjuk nu. Ska kolla harry potter nu. Sen blir det Oc ska försöka orka med lite samhäll med

Muffins

Det är söndag och jag ska baka muffins tillsammans med Daniel Adams-Ray. Min syster får eventuellt hjälpa till för att hitta muffinsformarna. Nu ska vi börja! Ciao

Lördag

en lördag kväll sitter jag hemma hos far, dricker glögg, äter julmat och har världens huvudvärk. Kan inte titta utan att det spränger i hela huvudet. Men jag sitter uppe för det. Ska snart kolla Grown ups med Casper och Emma. Ha en bra kväll. Puss

hehehehe

Jag är trött, min syster är trött, jag fryser, min syster fryser, jag somnar snart, min syster somnar snart, jag pluggar, min syster pluggar inte, jag har ont i stortån, min syster har torr mage. Osv... careface som Vinai skulle säga... Jag har inte mycket mer än plugg att göra. Men jag kommer ingenstans på det jag borde göra, som vanligt. Har fastnat, och sitter fast på riktigt. kommer inte loss. Nu ska jag snart sova, så ska jag skriva klart imorgon för det funkar inte just nu.

ta dina minnen och försvinn ur mitt liv

Lars Winnerbäck förgyller min dag just nu.
ska ta passfoto idag så kanske borde göra iordning mig lite, för såhär kan jag inte se ut :)
det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig

Torsdag

det är inte lång tid kvar nu, men innan dess så ska massor av saker göras.. funderar på att hoppa träningen ikväll för jag har grymt mycket att göra. Men får se, beror på hur mycket jag hinner innan. I helgen ska jag iallafall träffa min farmor och farfar. Hoppas jag hinner umgås med dom iallafall så att jag inte blir tvungen att plugga hela tiden. Men det blir nog bra. Nu ska jag fortsätta med min fotohistoria och engelskainlämning som jag skrivit tre rader på, på två timmar. Duktigt av mig.

izabella

En bild från studion i torsdags.
Suttit vid photoshop sen jag vaknade och nu skulle jag precis börja med en ny bild som jag ska lära mig hur jag gör för jag förmodligen ska göra så på min produkt bild. Och så hänger sig photoshop och det går inte trycka någonstans i programet.. :/ surt.. sätter mig med engelskan och fotohistorian sålänge

Nona Kiseleva

'

Redigering.

är hemma från skolan idag, inte för att jag är sjuk. Utan för att jobba, jag sitter just nu och redigerar studiobilderna vi tog i torsdags. Testar massa olika redigeringar. Hittade en bok som jag inte kollat i på länge med massa tips i så det är kul. Ska snart sätta på en kopp te för jag fryser grymt mycket, värmen i vårt hus har varit knäpp denna morgon. Senare blir det fotohistoria och matte.

RSS 2.0